Kontaktirajte jih preko spletnega obrazca.

Izkoristite priložnost!

kontakt
tende

Roletarstvo

Roletarstvo je gospodarska in industrijska panoga, ki se ukvarja z izdelovanjem zunanjih senčil, kot so rolete. Tako je roletarstvo neposredno povezano z izdelovanjem stavbnega pohištva. Brez oken in vrat bi roletarstvo najbrž izgubilo svoj pomen. Sodobno roletarstvo za izdelovanje senčil uporablja moderne materiale.

Rolete so zunanja senčila, ki se lahko dvignejo in zložijo (zvijejo) v posebno omarico nad oknom. Rolete lahko varujejo okno pred poškodbami (v primeru toče), pomagajo pri toplotni izolaciji in predvsem omejijo sončno svetlobo na enostaven način (spust/dvig), poleg tega pa za vzdrževanje niso zahtevne.

Poleg vsega roletarstvo izdeluje več vrst senčil, kot so žaluzije, lamelne zavese in tudi veliko roletnih elementov za druge funkcije, npr. za vrata (trgovine za dodatno varovanje), garaže (rolo garažna vrata) itd.

Za vse radovedneže, ki jih zanimajo rolete in ostala senčila smo pripravili veliko zanimivega gradiva na teme, kot so rolete in senčila vseh vrst. Ponujamo vam tudi poučen in zanimiv ogled različnih prispevkov.

Senčila
zun-zaluzije
not-zaluzije